Preparare : spalam si stergem bine bucatile de carne, le condimentam cu sare si piper. Cu robotul maruntim impreuna toate legumele si verdeata pana obtinem o pasta de legume. Intr-un vas mai mare amestecam pasta de legume cu vinul si o turnam peste bucatile de carne, amestecam sa se omogenizeze bine si uitam de ele cateva ore la frigider. Dupa aceea le asezam in vasul roman, turnam deasupra uleiul si acoperit cu capac dam vasul la cuptor pe temperatura maxima timp de 30 de minute. Vasul roman nu se aseaza niciodata in cuptorul preincalzit , il asezam atunci cand pornim si focul. Dupa 30 de minute scoatem capacul si il mai lasam 20-25 minute pe temperatura de 220 garde sa se rumeneasca usor. A iesit excelenta, rumenita bine dar frageda si foarte aromata. Recomand cu drag vasul roman si mixul de carne la fripturi, rezultatul e garantat. Eu am servit cu o garnitura usoara de piure de cartofi si ruccola.
Comentarii (21):
Pretentioasa , dar ... MERITA !
Buffff
F.buna,satioasa
De incercat!
Delicios
Acum am taiat iepurele, asa ca il asez in cuptor pana maine... Dupa ingredientele combinate pare simplu si delicios...
Banui ca este foarte delicioasa o voi savura in curind.
Excelent!!!
AVAND IN VEDERE INGREDIENTELE SI MODUL DE PREPARARE , O VOI INCERCA MAINE FOLOSIND ANIMALE DIN PROPRIA GOSPODARIE.
Sună perfect. Pentru că ai mei refuză să mănânce iepure voi încerca alte combinații