Friptura de pui la cuptor cu piure de cartofi
Ingrediente
8
Friptura:
Piure:
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pulpele de pui se fierb 20 minute in apa cu sare. Se scot din apa, se taie in bucati mai mici si se aseaza intr-o tava. Se inteapa pe verticala cu cutitul si se umple cu usturoiul taiat micut. Deasupra se pune boiaua, cimbrul, sunca, ceapa, morcovul si o cana din apa in care a fiert, inca re se amesteca 2 linguri de bulion. O alta varianta este sa punem feliute de rosii deasupra.
Punem la cuptor pentru inca 20 minute la foc rapid, timp in care avem grija sa luam cu o lingura din sosul format in tava si sa stropim carnea (aprox de 4 ori)
Cand se rumeneste puiul, ceapa si morcovul este gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/01/2014
" inca re se amesteca". Vezi ca scrii cam balbait! Ca sa nu mai discutam despre "aranjamentul" din farfurie! La inceput am crezut ca sunt resturi de mancare!
am gătit această rețetă
01/01/2014
Nu ma incinta caut ceva ffff bun si sanatos cu pui ca sa gatesc astazi vazut ca eu nu am avut timp de gatiri pina acum dar nu este nimic ce ma convinge
18/05/2012
Buna reteta,Cam comunista,Fierbem pulpe-mai iese de-o supa,nu fiti rautaciosi,romanul este inventiv,din 4 pulpe cum sa hranesti mai multe persoane,sa mai faci si 2 feluri de mincare,Tot respectul pentru reteta.