Ingrediente: Am luat 6 pulpe de pui dezosate pe care le-am marinat de pe o zi pe alta cu sos soia, apa de flori de portocal, curry, chilly, busuioc uscat. A...
Ingrediente: coaja rasa si zeama de la 2 lamai verzi 2 linguri miere 2 lingurite ghimbir macinat 1 lingura ulei de masline 4 piepti de pui, fara pielita si os...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: Pentru ingrediente avem nevoie de: aripioare de pui, 3-4 catei de usturoi, 150 ml vin alb, 3-4 lg ulei, sare, piper, boia de ardei dulce Pentru...
Ingrediente: Pestele 4 x fileuri de sea bass, ca 110 g fiecare Sare si piper 1 lingura de unt 1 lingura ulei de masline Piureul 2 bucati de broccoli 1 praz,...
Ingrediente: Pentru porc cu fructe 4 cotlete de porc, fara os 2 lingurite praf Chinese five-spice 2 linguri ulei 1 ceapa rosie mare, taiata in sferturi 4 mere...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.