Sea bass cu piure de broccoli si sos de ardei copti

Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se incinge uleiul si untul in tigaie. Pestele se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste pe ambele parti, pana se rumeneste frumos, aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana se patrunde
- Se da in clocot apa si se sareaza ca pentru paste fainoase
Se taie broccoli buchete mai mici, se adauga si prazul tocat si se fierbe 8 minute. Se scurge. Se adauga untul si se transforma totul in piure cu un blender manual. Se condimenteaza cu sate si piepr, se adauga zeama si coaja de lamaie. Se serveste cald ca pat pentru peste. - Se curata si toaca ardeii copti.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa si se prajeste pana devine sticloasa. se adauga vinul si se fierbe 1 minut. Se adauga supa de pui si ardeii copti si se mai lasa pe foc 5 minute. Se lasa la racit pentru cateva minute si se transforma totul in piure. Se condimenteaza cu sare si piper, putina zeama de lamaie si se transfera totul intr-o sosiera pentru a-l reincalzi putin.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă