Mincare de fasole cu sos de rosii si ardei copti

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

20

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-o tigaie antiaderenta incingem uleiul si dam drumul cepei in el,amestecind,la foc mediu,pina cind ceapa devine translucida.
  • Acum adaugam coriandrul,turmericul,oregano si ardeiul iute pisat,amestecam un minut -doua,dupa care adaugam morcovul si telina,amestecind pina cind acestea se inmoaie ,cca 3-4 minute.
  • Acum adaugam sucul de rosii si mai lasam pe foc cca 5 minute,adaugam si frunzele de dafin,apoi fasolea.omogenizam ,fara sa strivim fasolea si mai fierbem cca 5-7 minute,pentru contopirea aromelor.
  • Servim cald,cu mamaliga sau paste ,orez,bagheta.

Punctează această reţetă

AAlisons

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: