Mincare de fasole cu sos de rosii si ardei copti
Ingrediente
20
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Intr-o tigaie antiaderenta incingem uleiul si dam drumul cepei in el,amestecind,la foc mediu,pina cind ceapa devine translucida.
- Acum adaugam coriandrul,turmericul,oregano si ardeiul iute pisat,amestecam un minut -doua,dupa care adaugam morcovul si telina,amestecind pina cind acestea se inmoaie ,cca 3-4 minute.
- Acum adaugam sucul de rosii si mai lasam pe foc cca 5 minute,adaugam si frunzele de dafin,apoi fasolea.omogenizam ,fara sa strivim fasolea si mai fierbem cca 5-7 minute,pentru contopirea aromelor.
- Servim cald,cu mamaliga sau paste ,orez,bagheta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă