MINCARE DE ARDEI COPTI CU PULPE DE PUI

MINCARE DE ARDEI COPTI CU PULPE DE PUI

Cum iarna este lunga, tentatia este sa gatesti cu legume si atunci aceasta mincare este ideala ca fel doi.O ceapa se undeste in ulei de masline, se adauga pulpele de pui taiate in jumatate, se amesteca pina ce isi schimba culoarea carnea , se adauga sare, piper, boia iute , foi de dafin si o cana de apa. Se lasa sa dea un clocot si apoi se amesteca cu ardeii capia copti si taiati si cu 4 linguri de de bulion.
Se rastoarna intr-un vas ceramic si se da la cuptor pentru 30 de minute, la foc mare, pina ce scade zeama. Este foarte buna cu mamaliga alaturi dar merge foarte bine si pe pilaf de orez, are un gust deosebit de ardei copti iar carnea de pui , fiarta in sosul ardeilor, este gustoasa si aromata.


D Daniela , bucatarie moldo-ardeleneasca

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/12/2012

Ardei cu pulpa

(0) (0) abuz



+