Lintea se fierbe pina devine usor Al dente se stecoara si daca se doreste , zeama se pastreaza.
Uleiul/grasimea se pune intr-o oala potrivita la incins si in ea se prajeste Baconul/Kayser taiate cubulete.Cind acestea s-au prajit se scot si se pun deoparte.
Se adaoga in grasimea din oala, ceapa taiata marunt si se prajeste pina ce acesta devine sticloasa.
Se adaoga faina si se prajeste amestecind mereu pina cind acestea prind o culoare bruna.Mai departe se adaoga amestecind mereu pasta de tomate si se stinge cu supa sau zeama de la fiert, amestecata cu otet.
Se amesteca totul bine si se adaoga Lintea, se lasa sa fiarba ca 5 minute.
In continuare se adaoga Anoa, Kapernele taiate marunt si 1ls maghiran, Piper negru proaspatz macinat.
Se degusteaza si daca mai este nevoie se condimeteaza cu ingredentele dorite, iar la sfirsit se adaoga bucatile de Bacon/Kayser in prealabil prajite.
Groaznic de nesanatoasa preparare dupa faina pui si keizer si file in concluzie se face mult mai simplu informati va inainte de a posta retete inventate ptr.punctare ...
Comentarii:
Groaznic de nesanatoasa preparare dupa faina pui si keizer si file in concluzie se face mult mai simplu informati va inainte de a posta retete inventate ptr.punctare ...