Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență

Antreuri
6 porții
Foarte ușor
45 min

Dacă vă plac rețetele reconfortante, picante și orientale, această ciorbă ar trebui să vă placă! De obicei, este făcută din carne (în principal miel sau oaie), dar aici am decis să vă oferim varianta vegetariană. Foarte consistentă datorită prezenței năutului. Vă explicăm toate etapele realizării, pas cu pas.


Ingrediente

6

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min

Observații

Pot adăuga carne la această rețetă?
În mod tradițional, această rețetă se prepară cu carne de oaie sau miel. Se mai pot adăuga pui, vită,dar și peste.

Cum se servește această rețetă?
Ca și în rețeta noastră, puteți presăra mentă tocată deasupra înainte de a o servi. Multora le place acrită cu un strop de suc de lămâie. Testează și spune-ne ce preferi în comentarii :-)

Cât timp pot păstra această ciorbă?
O poți păstra 3-4 zile la frigider într-un recipient ermetic.

Cu ce ​​pot înlocui pastele vermicelli?
Puteți înlocui vermicelli cu frik (grâu spart).


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

madalin_s2018, 14/04/2023

Apa se folosește sau nu ??

(0) (0) abuz



+