Petitchef

Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență

Dacă vă plac rețetele reconfortante, picante și orientale, această ciorbă ar trebui să vă placă! De obicei, este făcută din carne (în principal miel sau oaie), dar aici am decis să vă oferim varianta vegetariană. Foarte consistentă datorită prezenței năutului. Vă explicăm toate etapele realizării, pas cu pas.

Antreuri
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Materiale

  • O cratiță
  • Un blender vertical
  • tocător
  • Un cuțit
  • O lingură de lemn
  • polonic

Preparare

  • În cratiță, căliți ceapa tocată cu puțin ulei de măsline.
  • Se adaugă morcovul curățat și tăiat, roșiile, boiaua de ardei, scorțișoara, sare, piper și pătrunjelul. Se toarnă apa, se amestecă și se fierbe 20 de minute, acoperit.
  • Luați de pe foc, amestecați totul folosind blenderul de mână, apoi puneți tigaia din nou pe foc. Adăugați năutul și gătiți timp de 10 minute, neacoperit.
  • Adăugați fideaua, amestecați și gătiți încă 5 minute.
  • Puneți ciorba într-o farfurie adâncă și adăugați mentă proaspătă, tocată. Poftă bună!

Observații:

Pot adăuga carne la această rețetă?
În mod tradițional, această rețetă se prepară cu carne de oaie sau miel. Se mai pot adăuga pui, vită,dar și peste.

Cum se servește această rețetă?
Ca și în rețeta noastră, puteți presăra mentă tocată deasupra înainte de a o servi. Multora le place acrită cu un strop de suc de lămâie. Testează și spune-ne ce preferi în comentarii :-)

Cât timp pot păstra această ciorbă?
O poți păstra 3-4 zile la frigider într-un recipient ermetic.

Cu ce ​​pot înlocui pastele vermicelli?
Puteți înlocui vermicelli cu frik (grâu spart).



Poze

Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență - poza 2
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență - poza 3
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

madalin_s2018, 14/04/2023

Apa se folosește sau nu ??

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Para, sora marului sau darul zeilor? Para, sora marului sau darul zeilor? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează