Petitchef

Ciorba de fasole de post

Felul principal
1 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Fasolea boabe se pune la inmuiat cateva ore bune in apa rece.
    Apoi se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si ardeii se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga o lingurita boia de ardei si se adauga in ciorba.
  • Apoi se pun la fiert , morcovul, patrunjelul, telina taiate marunt. Se lasa ciorba pe foc pana cand fasolea este complet fiarta si se pun rosiile curatate de coaja si taiate, sarea si piperul.
  • Se lasa pe foc inca 10 minute sa fiarba rosiile, si se presara peste ciorba de fasole patrunjel verde tocat si se acopera.


Întrebări:




Comentarii:

11/03/2017

Ffff gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 08/12/2021

Cum sa pui fasolea cu sare la fiert? E cea mai mare prostie pe care am citit-o de cand citesc eu retete de mancare! O sa-ti spargi dintii in boabele alea de fasole fierte cu sare! La fasolea uscata sarea se pune intotdeauna la sfarsit pentru ca altfel boabele nu se fierb si raman pietre! N-am inteles din poza ce sunt chestiile alea albe si negre care plutesc in ciorba ca arata oribil, n-as manca asa ceva!

(0) (0) Abuz
07/10/2014

Pai si ulei, daca e de post ?

(1) (1) Abuz
20/03/2014

Sanatate curata!

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Excelenta pasula de post

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează