Fasolea boabe se pune la inmuiat cateva ore bune in apa rece. Apoi se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si ardeii se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga o lingurita boia de ardei si se adauga in ciorba.
Apoi se pun la fiert , morcovul, patrunjelul, telina taiate marunt. Se lasa ciorba pe foc pana cand fasolea este complet fiarta si se pun rosiile curatate de coaja si taiate, sarea si piperul.
Se lasa pe foc inca 10 minute sa fiarba rosiile, si se presara peste ciorba de fasole patrunjel verde tocat si se acopera.
Cum sa pui fasolea cu sare la fiert? E cea mai mare prostie pe care am citit-o de cand citesc eu retete de mancare! O sa-ti spargi dintii in boabele alea de fasole fierte cu sare! La fasolea uscata sarea se pune intotdeauna la sfarsit pentru ca altfel boabele nu se fierb si raman pietre! N-am inteles din poza ce sunt chestiile alea albe si negre care plutesc in ciorba ca arata oribil, n-as manca asa ceva!
Comentarii:
Ffff gustoasa
Cum sa pui fasolea cu sare la fiert? E cea mai mare prostie pe care am citit-o de cand citesc eu retete de mancare! O sa-ti spargi dintii in boabele alea de fasole fierte cu sare! La fasolea uscata sarea se pune intotdeauna la sfarsit pentru ca altfel boabele nu se fierb si raman pietre! N-am inteles din poza ce sunt chestiile alea albe si negre care plutesc in ciorba ca arata oribil, n-as manca asa ceva!
Pai si ulei, daca e de post ?
Sanatate curata!
Excelenta pasula de post