Ciorba de fasole de post

Ciorba de fasole de post
Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Fasolea boabe se pune la inmuiat cateva ore bune in apa rece.
    Apoi se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si ardeii se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga o lingurita boia de ardei si se adauga in ciorba.
  • Apoi se pun la fiert , morcovul, patrunjelul, telina taiate marunt. Se lasa ciorba pe foc pana cand fasolea este complet fiarta si se pun rosiile curatate de coaja si taiate, sarea si piperul.
  • Se lasa pe foc inca 10 minute sa fiarba rosiile, si se presara peste ciorba de fasole patrunjel verde tocat si se acopera.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ffff gustoasa

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Cum sa pui fasolea cu sare la fiert? E cea mai mare prostie pe care am citit-o de cand citesc eu retete de mancare! O sa-ti spargi dintii in boabele alea de fasole fierte cu sare! La fasolea uscata sarea se pune intotdeauna la sfarsit pentru ca altfel boabele nu se fierb si raman pietre! N-am inteles din poza ce sunt chestiile alea albe si negre care plutesc in ciorba ca arata oribil, n-as manca asa ceva!

abuz

anonymous

Pai si ulei, daca e de post ?

abuz

anonymous

Sanatate curata!

abuz

anonymous

Excelenta pasula de post

abuz