Ciorba de fasole

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fasolea se pune de seara in apa la umflat
    -Se pune la fiert si cand a inceput sa fiarba,se arunca apa si se add iar,se repeta operatiunea de patru ori..apoi se add jumatate din ceapa si morcovi si se fierbe pana se inmoaie boabele.
  • Separat se calesc legumele in ulei se add condimentele,dupa gust si o cana de apa si se lasa sa se inmoaie se add si rosiile date prin robot si se mai lasa 2 min pe foc .
  • Sosul rezultat se add peste fasole(jumatate din el il puneti la fasole batuta) si se mai da 2-3 clocote,apoi se add usturoiul tocat marunt,cimbrul si verdeata.
HeArTHeArT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
27/01/2014

Supeeeeeeeeeeeeer

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/12/2013

Foarte gustoasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Gabriel, 07/01/2021

Naspa boabele nefierte și prezentare slabă .îmi pare rau

(0) (0) abuz
15/10/2014

Daca ziceti ca buna... o incerc acu' :)

(0) (0) abuz
29/04/2014

Am probat si eu si a iesit bine

(0) (0) abuz
11/01/2014

Bravao! Nota 10 cu PLUS !

(0) (0) abuz
10/01/2014

E prea stufoasa si prea rosie !

(0) (0) abuz
15/12/2013

Super,,,,,,,,

(0) (0) abuz
29/11/2013

Foarteok

(0) (0) abuz
26/11/2013

Foartye gustoasa

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2