Fasolea se pune de seara in apa la umflat -Se pune la fiert si cand a inceput sa fiarba,se arunca apa si se add iar,se repeta operatiunea de patru ori..apoi se add jumatate din ceapa si morcovi si se fierbe pana se inmoaie boabele.
Separat se calesc legumele in ulei se add condimentele,dupa gust si o cana de apa si se lasa sa se inmoaie se add si rosiile date prin robot si se mai lasa 2 min pe foc .
Sosul rezultat se add peste fasole(jumatate din el il puneti la fasole batuta) si se mai da 2-3 clocote,apoi se add usturoiul tocat marunt,cimbrul si verdeata.
Comentarii (19):
Supeeeeeeeeeeeeer
Foarte gustoasa
Naspa boabele nefierte și prezentare slabă .îmi pare rau
Daca ziceti ca buna... o incerc acu' :)
Am probat si eu si a iesit bine
Bravao! Nota 10 cu PLUS !
E prea stufoasa si prea rosie !
Super,,,,,,,,
Foarteok
Foartye gustoasa