Petitchef

CIORBA DE FASOLE USCATA

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Fasolea se alege,se spala,se lasa cateva ore la inmuiat, dupa care se va opari schimbandu-se de doua-trei ori apa.
  • In ultima apa alaturi de fasole se adauga la fiert legumele taiate fideluta sau tocate marunt.Se poate folosi si oala sub presiune.
  • Se adauga crengutele de cimbru si busuioc si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand sunt fierte se adauga rosiile taiate feliute, usturoiul tocat marunt,ardeiul taiat cubulete,se sareaza si condimenteaza dupa gust.
  • Se vor scoate crengutele de cimbru si busuioc,iar dupa cca 10-15 minute se toarna borsul fiert in prealabil sau sosul preparat din rosii,suc de rosii,bulion sau pasta de tomate,se mai potriveste la gust de sare, condimente , se adauga 2-3 linguri de ulei si se mai dau in cateva clocote.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si se opreste focul.


Poze

CIORBA DE FASOLE USCATA
CIORBA DE FASOLE USCATA - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

01/02/2013

Bunnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
30/08/2012

Buna.............

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează