Petitchef

Medalion de Sea Bass in stil Mediteranean By Executive Chef Joseph Hadad

Felul principal
1 porții
20 min
20 min
Ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Sea Bass ul filetat se soteaza (pe partea cu pielea), in ulei de masline, se adauga sare si piper alb macinat dupa care se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 1800C, in tava cu pergament, si se lasa la cuptor timp de 2 min
  • Sparanghelul se curata si se blancheaza in apa cu bicarbonat de sodium pentru a isi pastra culoarea, dupa aprox. 1/5 min se scoate in apa rece cu gheata pentru a face soc termic
  • Sparanghelul se curata si se blancheaza in apa cu bicarbonat de sodium pentru a isi pastra culoarea, dupa aprox. 1/5 min se scoate in apa rece cu gheata pentru a face soc termic
    Se ia o rosie cherry se cresteaza se blanchaza si se curata de pielita
  • Inima de anghinare si sparanghelul verde se soteaza in ulei de masline cu sare si piper alb macinat
    Jumatate din cantitatea de anghinare se blendeaza pana se obtine un mousse fin si omogen
  • Se pregateste sosul mediteranean compus din: ulei de masline, suc de lamaie, sare ,piper alb macinat, cubulete de rosii, usturoi pisat, busuioc, patrunjel tocat marunt, masline Kalamata si migdale decojite prajite
  • Busuiocul pentru décor se blendeaza in ulei de maslina pana se obtine o compozitie omogena
  • Modalitate de prezentare:

    Se aseaza in centrul farfuriei moussul de anghinare , peste el se aseaza Medalionul de Sea Bass, preparatul se decoreaza cu sparanghel verde sote si inima de anghinare murata sote, rosii cherry si busuioc fresh
    Pentru a da un touch frantuzesc farfuriei se traseaza o linie cu pasta de busuioc blendata in ulei de masline


Poze

Medalion de Sea Bass in stil Mediteranean By Executive Chef Joseph Hadad
Medalion de Sea Bass in stil Mediteranean By Executive Chef Joseph Hadad - poza 2
Medalion de Sea Bass in stil Mediteranean By Executive Chef Joseph Hadad - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/04/2013

BRAVO MAESTRE HADAD. MERIȚI 10 STELE.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ouă în stil turcesc - çilbir
Ouă în stil turcesc - çilbir
2 porții
13 min
Foarte ușor
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează