Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa, se taie in felii de snitele, se pudreaza cu sare si piper si se bat usor cu ciocanelul de snitele.
Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate. Cand ne apucam de prajit le mai dam odata prin ou si le punem in tigaie. Cand s-au prajit le scoatem pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul si le punem intr-un castron.
Cat timp se face tura urmatoare uleiul de la tura precedenta s-a absorbit. Facem tot asa pana terminam. Nu uitati sa le dati prin ou ca sa nu iasa uscate.
Ne apucam de piure. Curatam cati cartofi avem nevoie si taiem cubulete. Curatam usturoi cativa catei (6-7) si taiem feliute peste cartofi, punem ulei si 2 lingurite de secretul gustului, dupa care punem apa si-i punem la fiert 15-20 minute.
Intr-o cratita punem aceeasi cantitate de broccoli cat si cartofii, opariti 5 minute, strecurati si funeti la fiert pana se inmoaie cotorasul. Cand sunt fierte toate se scurg de apa, se paseaza bine si se amesteca cu unt si cu smantana.