Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 4 banane, 250 g piure de castane, 30 g margarina Rama, 80 g zahar pudra, o fiola esenta rom, 200 ml smantana pt.frisca, zahar pudra cu aroma de...
Ingrediente: cca 500 g de frunze tinere de urzica(numai varfuri), 50 ml ulei de masline o lingura rasa de faina o lingura de smantana o capatana de usturoi(cam...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 700 g cartofi 2 galbenusuri de o 20 g faina nucsoara Umplutura: 200 g. carnati de casa 150 g ciuperci 1/2 ardei rosu 1 catel de usturoi sare piper...