Piure de păstârnac pentru a (re)descoperi această legumă uitată

votează acum
Acompaniamente
2 porții
Foarte ușor
25 min

Pastârnacul este una dintre acele legume uitate care au revenit în ultimii ani, spre bucuria noastră :-) Aici, vă oferim cel mai bun mod de a-l găti: piure! Acest văr al morcovului, cu aromele sale dulci și dulci, va seduce masa. Așa că și tu poți încerca piureul nostru de păstârnac explicat mai jos ↓


Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min

Observații

Cum pot aroma piureul de păstârnac? Puteți adăuga o notă de nucșoară :-)

Cu ce însoțesc piureul de păstârnac? În toamna și iarnă, ne place să pregătim acest piure de păstârnac pentru a însoți orice carne sau pește. Este întotdeauna un succes!

Cu ce ​​puteți înlocui cartoful în piureul de păstârnac? Puteți alege să puneți numai păstârnac în piure. Adăugarea cartofului aduce o notă de onctuozitate. În caz contrar, încercați combinația păstârnac/morcov.

Cât timp se va păstra piureul meu de păstârnac?
Pus într-o cutie ermetică sau într-un vas acoperit cu folie de aluminiu, poți tine piureul de păstârnac 2-3 zile la frigider.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+