Piure de păstârnac pentru a (re)descoperi această legumă uitată

votează acum
Acompaniamente
Foarte ușor
25 min

Pastârnacul este una dintre acele legume uitate care au revenit în ultimii ani, spre bucuria noastră :-) Aici, vă oferim cel mai bun mod de a-l găti: piure! Acest văr al morcovului, cu aromele sale dulci și dulci, va seduce masa. Așa că și tu poți încerca piureul nostru de păstârnac explicat mai jos ↓

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Curățați păstârnacul și cartoful, tăiați-i bucăți apoi fierbeți-i la abur (aproximativ 20-25 de minute) sau într-o caserolă (aproximativ 15 minute).
  • Odată ce legumele sunt gătite, zdrobiți-le cu un zdrobitor de cartofi sau amestecați-le într-un blender. Adăugați smântâna, sare și piper după gust și amestecați din nou.

    Și iată! Piureul tău de păstârnac este gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cum pot aroma piureul de păstârnac? Puteți adăuga o notă de nucșoară :-)

Cu ce însoțesc piureul de păstârnac? În toamna și iarnă, ne place să pregătim acest piure de păstârnac pentru a însoți orice carne sau pește. Este întotdeauna un succes!

Cu ce ​​puteți înlocui cartoful în piureul de păstârnac? Puteți alege să puneți numai păstârnac în piure. Adăugarea cartofului aduce o notă de onctuozitate. În caz contrar, încercați combinația păstârnac/morcov.

Cât timp se va păstra piureul meu de păstârnac?
Pus într-o cutie ermetică sau într-un vas acoperit cu folie de aluminiu, poți tine piureul de păstârnac 2-3 zile la frigider.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: