Piure de urzici
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Curatam si spalam urzicile, apoi le oparim 10-15 minute. Le scurgem, le lasam la racit si le tocam.
- Incingem uleiul, adaugam piureul de urzici si usturoiul tocat, subtiem cu zeama in care au fiert urzicile si potrivim de sare.
- Lasam sa clocoteasca putin si apoi dregem cu smantana. Este foarte bun cu ochiuri si putem presara marar, piper, boia, hrean.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este mult mai gustos decat piureul de spanac si mai sanatos !
am gătit această rețetă
anonymous
Multumesc de ajutor!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Ce sa mai comentez....este excelent !!! Felicitari !
am gătit această rețetă
anonymous
F.bun,sanatos
anonymous
FFFFFFF SANATOS SI GUSTOS
anonymous
Foarte simplu si gustos.
anonymous
Este proasta
anonymous
Exceleeeeent
anonymous
Am incercat-o, super
anonymous
Excelenta reteta
Punctează această reţetă