Piure de cartofi cu unt si ricotta

Piure de cartofi cu unt si ricotta
Felul principal
Foarte ușor
35 min
541 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
  • Se pun la fiert in apa cu ceva sare. Dupa fierbere se amesteca toate ingredientele cu un instrument special de piure pentru a evita omogenizarea completa, asa cum se intampla cand facem piure cu mixer-ul. Raman bucati de cartofi care sunt extraordinari.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 541Kcal
  • Carbo: 52.1g
  • Grăsimi: 30.3g
  • Grăsimi sat.: 19.9g
  • Proteine: 12.5g
  • Fibre: 3.8g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (347g)
IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: