Piureul de castane se amesteca foarte bine cu margarina moale, zaharul pudra si esenta de rom, pana devine ca o crema. Curatam bananele si le taiem pe lung. Cu o lingurita scobim interiorul bananelor, il adaugam piureului si amestecam foarte bine.
Erau coapte bine bananele si s-au cam rupt...De aceea am folosit patru banane. Umplem bananele cu toata crema obtinuta, asezam celelalte jumatati de banane si apasam putin. Batem o spuma tare din smantana pt.frisca pregatita pentru ornare si adaugam zaharul vanilat.
Ornam cu frisca bananele umplute, adaugam fructe proaspete-eu am tait felii subtiri de nectarina- apoi punem desertul la frigider pentru cca o ora. Intre timp am topit putina ciocolata si am uns doua napolitane speciale pentru decorarea inghetatei.
As fi vrut eu sa fac palmierii sau niste umbrelute din ciocolata, aveam multe idei, dar n-aveam timp deloc, asa ca am fost bucuroasa cand am gasit in dulap napolitanele astea, pe care le-am cumparat din Kaufland si au costat mai putin de 4 ron.
Comentarii:
Super bun