Petitchef

Banane cu piure de castane si frisca

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Piureul de castane se amesteca foarte bine cu margarina moale, zaharul pudra si esenta de rom, pana devine ca o crema. Curatam bananele si le taiem pe lung. Cu o lingurita scobim interiorul bananelor, il adaugam piureului si amestecam foarte bine.
  • Erau coapte bine bananele si s-au cam rupt...De aceea am folosit patru banane. Umplem bananele cu toata crema obtinuta, asezam celelalte jumatati de banane si apasam putin. Batem o spuma tare din smantana pt.frisca pregatita pentru ornare si adaugam zaharul vanilat.
  • Ornam cu frisca bananele umplute, adaugam fructe proaspete-eu am tait felii subtiri de nectarina- apoi punem desertul la frigider pentru cca o ora. Intre timp am topit putina ciocolata si am uns doua napolitane speciale pentru decorarea inghetatei.
  • As fi vrut eu sa fac palmierii sau niste umbrelute din ciocolata, aveam multe idei, dar n-aveam timp deloc, asa ca am fost bucuroasa cand am gasit in dulap napolitanele astea, pe care le-am cumparat din Kaufland si au costat mai putin de 4 ron.

Rețete inrudite

YouTube

Clapon cu castane


Poze

Banane cu piure de castane si frisca
Banane cu piure de castane si frisca - poza 2
Banane cu piure de castane si frisca - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

12/11/2013

Super bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
6 porții
4 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Castane prăjite la air fryer
Castane prăjite la air fryer
3 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
4 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! 10 Secrete pentru o frisca perfecta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează