Banane cu piure de castane si frisca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Piureul de castane se amesteca foarte bine cu margarina moale, zaharul pudra si esenta de rom, pana devine ca o crema. Curatam bananele si le taiem pe lung. Cu o lingurita scobim interiorul bananelor, il adaugam piureului si amestecam foarte bine.
- Erau coapte bine bananele si s-au cam rupt...De aceea am folosit patru banane. Umplem bananele cu toata crema obtinuta, asezam celelalte jumatati de banane si apasam putin. Batem o spuma tare din smantana pt.frisca pregatita pentru ornare si adaugam zaharul vanilat.
- Ornam cu frisca bananele umplute, adaugam fructe proaspete-eu am tait felii subtiri de nectarina- apoi punem desertul la frigider pentru cca o ora. Intre timp am topit putina ciocolata si am uns doua napolitane speciale pentru decorarea inghetatei.
- As fi vrut eu sa fac palmierii sau niste umbrelute din ciocolata, aveam multe idei, dar n-aveam timp deloc, asa ca am fost bucuroasa cand am gasit in dulap napolitanele astea, pe care le-am cumparat din Kaufland si au costat mai putin de 4 ron.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super bun
Punctează această reţetă