Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa, se taie in felii de snitele. se pudreaza cu piper si sare si se bat usor cu ciocanelul de snitele.
Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate.
Cand ne apucam de prajit le mai dam odata prin ou si le punem in tigaie.
Cand s-au prajit le scoatem pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul si le punem intr-un castron.Cat timp se face tura urmatoare, uleiul de la tura precedenta s-a absorbit. Facem tot asa pana le terminam.
Nu uitati sa le dati prin ou ca sa nu iasa uscate. Ne apucam de piure.Curatam cati cartofi avem nevoie si ii taiem cubulete.
Curatam usturoi cativa catei si ii taiem feliute peste cartofi, punem 3 linguri de ulei si 2 lingurite de Secretul gustului, dupa care punem apa si-i punem la fiert 15-20 de minute.
Intr-o cratita punem aproape aceiasi cantitate de broccoli cat si cartofii si-i punem la fiert pana se moaie cotorasul. Cand sunt fierte toate se scurg de apa, se paseaza bine, se amesteca cu unt si cu smantana.
Comentarii:
Din reteta am facut doar piure`ul de cartofi cu broccoli; mi-a iesit foarte bun!
Am facut si a fost super
Snitel vienez se face exclusiv cu carne de vitel.