Snitel vienez
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Bandeja paisa: un preparat plin de culoare, aromă și tradiție
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
-
Humus cu avocado
-
Banh bao
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Intr-un vas se bat ouale; se amesteca apoi cu laptele, uleiul si sarea. Bucatile de carne se feliaza, nu prea subtire, si se condimenteaza . Daca le cumparati gata ambalate si sint prea groase, le bateti putin cu ciocanul de carne sau cu muchia unui cutit.
- Bucatile de carne, tinute in prealabil la rece pentru 10 minute se dau prin faina, oua si la sfarsit prin pesmet. Snitelele se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, pana se rumenesc.
- Se servesc cu cartofi fierti, simpli, sau stropiti cu zeama de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/04/2017
Am mancat vreo 9 luni adunate, aproape zilnic, in anii '80, la Praga, snitel vienez, Hotel Evropa si nu numai.. Carnea era numai de vitel. Crusta groasa, garnitura numai de cartofi prajiti. Oricum, este o reteta frumoasa!
am gătit această rețetă
03/04/2017
Cum poate fi cineva atat de incult in arta culinara incat sa faca snitel vienez din carne de porc? Ala de porc nu e snitel vienez ci snitel pane.
