Snitel de porc ? tip vienez

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Linte cu pulpa de porc


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Batut carnea cat sa se distruga fibrele, dar bucata de carne sa-si mentina integritatea. uns fiecare bucata de carne cu ulei pe ambele parti si lasat in frigider cateva ore.
  • Scos si lasat sa revina la temperatura camerei.
    trecut prin faina, ou batut amestecat cu sare si piper, apoi prin pesmet.
  • La acest tip de snitel nivelul uleiului nu trbeuie sa depaseasca jumatate din inaltimea snitelului. Se prajeste n ulei incins intai pe o parte, apoi pe cealalta, pana se rumeneste frumos.
  • Servit cu legume, dar merge la fel de bine cu salata, cartofi natur sau chiar cu cartofi prajiti.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/10/2013

Comentariul tău:ok

(0) (0) abuz
26/09/2013

Foarte rapid si usor

(0) (0) abuz
07/05/2013

Super bun

(0) (0) abuz
21/08/2011

Excelent

(0) (0) abuz
15/07/2011

Tres biane

(0) (0) abuz



+