Snitel de porc ? tip vienez

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Batut carnea cat sa se distruga fibrele, dar bucata de carne sa-si mentina integritatea. uns fiecare bucata de carne cu ulei pe ambele parti si lasat in frigider cateva ore.
  • Scos si lasat sa revina la temperatura camerei.
    trecut prin faina, ou batut amestecat cu sare si piper, apoi prin pesmet.
  • La acest tip de snitel nivelul uleiului nu trbeuie sa depaseasca jumatate din inaltimea snitelului. Se prajeste n ulei incins intai pe o parte, apoi pe cealalta, pana se rumeneste frumos.
  • Servit cu legume, dar merge la fel de bine cu salata, cartofi natur sau chiar cu cartofi prajiti.
NNarnia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Comentariul tău:ok

abuz

anonymous

Foarte rapid si usor

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Tres biane

abuz