Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)

Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Taiem carnea felii si o batem. Snitelele gata batute si condimentate cu sare si piper le punem in lapte sa se fragejeasca si punem si putin usturoi pisat peste ele. Le lasam cca. 15 min.
  • Pe urma pregatim o pastella din oua si faina, pe care o subtiem cu apa minerala sau bere sau lapte.Luam snitele le dam prin pastella facuta si le punem la prajit.
  • Ca si garnitura am facut cartofi pai.
  • A curat cartofii, i-a taiat si i-a oparit cca 2-3 minute, dupa care i-a asezat sub un jet de apa rece si pe urma la scurs si la prajit. Daca ii oparim nu abbsorb atata ulei si elimina amidonul.

Punctează această reţetă

lilidanaLilidana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Comentariul tău:lapte si bere'''''

abuz

anonymous

Nu am nimic cu reteta.probabil e foarte buna.dar..."pastella"..? nu mai avem cuvinte romanesti?

abuz

anonymous

Sper sa fac cit de curind...

abuz

anonymous

Buna.....

abuz

anonymous

Bun

abuz