Petitchef

Snitele "betisoare" din piept de gaina cu mac

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor.Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli.
  • Se ia pieptul de gaina,se spala,se zvanta bine ,se dezoseaza ,se taie fasii care nu se mai bat.
  • Separat se bat ouale cu sare ,piper,cimbru si mac .Fiecare snitel betisor se trece prin faina,apoi prin oul amestecat cu mac,prin pesmet,dupa care se lasa sa stea la rece cca 15-20 de minute.
  • Betisoarele noastre se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei de masline si se vor coace in cuptorul incins in prealabil cu 5-10 minute inainte.
  • Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite cand sunt gata rumenite pe ambele se scot pe un servetel pentru a scapa de surplusul de grasime.

Rețete inrudite

YouTube

Chakchouka


Poze

Snitele betisoare din piept de gaina cu mac
Snitele betisoare din piept de gaina cu mac - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
10 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu napi
Tarta cu napi
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Sa mancam cu betisoare! Sa mancam cu betisoare! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează