Snitele din piept de pui

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pt inceput portionam pieptul de pui.Batem bine,bine cu ciocanul de sintele fiecare portie(nu e nevoie sa insistati prea tare,oricum carnea de pui este frageda),apoi condimentam dupa gust.
  • Aceste fiind spuse,daca nu va grabiti puteti sa le mai lasati 2-3 ore la frigider,daca insa aveti mancaciosii deja la masa mergeti mai departe.
  • Ouale se bat bine ca pt omleta si se ameste cu faina,pana ce obtine o maia destul de consistenta.Prin aceasta maia,se da fiecare bucata de piept,se scoate si se da prin pesmet pe ambele parti.Se prajesc apoi in baie de ulei pana ce se rumenesc.
  • Dupa ce se scot se lasa pe un servet sa se scurca de ulei.Ca sa fie o adevarata bomba calorica noi servit cu cartofi prajiti foarte buun,nici nu vreau sa stiu cate calorii ingurgitat,ramane un secret pt mine.

Punctează această reţetă

TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Adriana

Cand mă grăbesc le fac cu maia, fără pesmet, iar când am timp le dau prin făină, ou, pesmet. Știu însă gospodine care nici nu vor să audă de maiaua cu ou și făină; dacă maiaua nu e prea groasă ies f. bine și în acest fel.

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Ca sa nu aiba crusta groasa e bine sa nu se faca acel amestec de ou+faina ci sa se dea carnea prin faina apoi prin ou si la sfarsit pesmet. In felul asta crusta snitelului va fi subtire si n-o sa mai para a fi invelit in paine. Carnea nu este nevoie sa fie batuta cu ciocanul de snitele, este deajuns sa fie taiata in felii groase de 5-6mm. Eu nu mai bat carnea de pui pentru snitele de ani de zile si ies intotdeauna fragede si suculente.

abuz

Chris6

Din moment ce e bun,caloriile vedem mai tarziu.

abuz

anonymous

O reteta excelenta!!!!

abuz

anonymous

Yamiii

abuz