Snitele din piept de pui

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Adriana, 22/10/2023

Cand mă grăbesc le fac cu maia, fără pesmet, iar când am timp le dau prin făină, ou, pesmet. Știu însă gospodine care nici nu vor să audă de maiaua cu ou și făină; dacă maiaua nu e prea groasă ies f. bine și în acest fel.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 22/10/2023

Ca sa nu aiba crusta groasa e bine sa nu se faca acel amestec de ou+faina ci sa se dea carnea prin faina apoi prin ou si la sfarsit pesmet. In felul asta crusta snitelului va fi subtire si n-o sa mai para a fi invelit in paine. Carnea nu este nevoie sa fie batuta cu ciocanul de snitele, este deajuns sa fie taiata in felii groase de 5-6mm. Eu nu mai bat carnea de pui pentru snitele de ani de zile si ies intotdeauna fragede si suculente.

(1) (0) abuz
Chris6, 22/10/2023

Din moment ce e bun,caloriile vedem mai tarziu.

(0) (0) abuz
26/05/2013

O reteta excelenta!!!!

(0) (0) abuz
07/01/2013

Yamiii

(0) (0) abuz



+