Snitele de pui

Ingrediente
4
Cost estimat: 3.12Euros€ (0.78€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se taie carnea de grosime potrivita. Se bate carnea cu ciocanul de carne, dar nu exagerat de mult deoarece este in general foarte frageda.
- Se sareaza si pipereaza bine. Puteti folosi si altfel de condimente pentru carne de pui pentru un gust mai savuros.
- Se da carnea prin ou. Apoi se da prin faina. Repetati inca o data.
- Se prajeste in tigaie pe ambele parti pana devine aurie.
- Se scoate din tigaie si se aseaza pe un servetel de bucatarie de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
- Serviti cu piure de cartofi si cu mur?turi pentru un fel specific romanesc.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 257Kcal
- Carbo: 8g
- Grăsimi: 17g
- Grăsimi sat.: 2.9g
- Proteine: 17.5g
- Fibre: 0.4g
- Zahăr: 0.6g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (100g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
Raluca
Nu contează ordinea pentrucă tot acolo duce
madi
Incercati sa faceti snitele din copane dezosate de pui, sunt mai bune. Din piept de pui sunt mai seci.
A
alex_r2020
Nu se da prin faina și după prin ou?
anonymous
Eu asa prepar snitelele de pui. Sunt foarte gustoase!
anonymous
Foarte bun!!!!
anonymous
Se fac rapid si bune
anonymous
Superrrr
anonymous
Excelenta reteta!
anonymous
Delicioa,am incercat si eu!!!!
Punctează această reţetă