-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Snitele
-
Snitel din piept de pui
-
Snitele de pui
Snitele de pui
-
(4.6/5 - 176 voturi)
-
12
-
52
Ingrediente
4
Cost estimat: 3.12Euros€ (0.78€/porție)
Preparare
-
Se taie carnea de grosime potrivita. Se bate carnea cu ciocanul de carne, dar nu exagerat de mult deoarece este in general foarte frageda.
-
Se sareaza si pipereaza bine. Puteti folosi si altfel de condimente pentru carne de pui pentru un gust mai savuros.
-
Se da carnea prin ou. Apoi se da prin faina. Repetati inca o data.
-
Se prajeste in tigaie pe ambele parti pana devine aurie.
-
Se scoate din tigaie si se aseaza pe un servetel de bucatarie de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
-
Serviti cu piure de cartofi si cu mur?turi pentru un fel specific romanesc.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (12):
Super!
Nu contează ordinea pentrucă tot acolo duce
Incercati sa faceti snitele din copane dezosate de pui, sunt mai bune. Din piept de pui sunt mai seci.
Nu se da prin faina și după prin ou?
Eu asa prepar snitelele de pui. Sunt foarte gustoase!
Foarte bun!!!!
Se fac rapid si bune
Superrrr
Excelenta reteta!
Delicioa,am incercat si eu!!!!