Ingrediente: un piept de pui mare, spalat, curatat si taiat fasii 2 oua 3-4 linguri faina 100 g pesmet apa cat pentru o compozitie de clatite groasa condimente
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 100 g unt 2-3 oua 3-4 linguri faina 100 g pesmet 200 ml ulei 1/2 legatura patrunjel verde(in cazul meu patrunjel+spanac) 1...
Ingrediente: 2 bucati de piept de pui dezosate si fara piele 3 oua 1/2 cana de lapte faina malai grisat seminte diverse piper negru macinat sare boia de ardei...
Ingrediente: Pentru snitel: un piept de pui mai mare sare piper 2 oua 4-5 linguri de faina pesmet susan Pentru cartofii la tava: 1 kg de cartofi 2 morcovi usuroi