Ingrediente: un piept de pui mare, spalat, curatat si taiat fasii 2 oua 3-4 linguri faina 100 g pesmet apa cat pentru o compozitie de clatite groasa condimente
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 100 g unt 2-3 oua 3-4 linguri faina 100 g pesmet 200 ml ulei 1/2 legatura patrunjel verde(in cazul meu patrunjel+spanac) 1...
Ingrediente: 2 bucati de piept de pui dezosate si fara piele 3 oua 1/2 cana de lapte faina malai grisat seminte diverse piper negru macinat sare boia de ardei...
Ingrediente: Pentru snitel: un piept de pui mai mare sare piper 2 oua 4-5 linguri de faina pesmet susan Pentru cartofii la tava: 1 kg de cartofi 2 morcovi usuroi