Pieptul de pui dezosat se taie fasii subtiri, pe lung, care apoi se bat putin cu ciocanul de snitele. Fiecare bucata se unge cu un strat subtire de mustar, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.
Se lasa cateva minute la frigider pentru a se condimenta.
Se bat bine ouale, se pregateste pesmetul pe o farfurie intinsa. Fiecare bucata de carne se trece prin pesmet, pe ambele parti, apoi se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins.
Se scot pe hartie absorbanta, pentru a elimina surplusul de grasime. DACA dorim snitele si mai crocante, atunci le trecem prin pesmet, ou batut si iar pesmet apoi le prajim.
Comentarii (30):
Foarte bune!eu am bătut ourile cu muștarul și pesmetul piper sare apoi le-am prajit în ulei măsline. deliciose!
Foarte bune ! Nu inteleg de ce lumea zice ca au iesit foarte bine apoi dau 2 sau 3 stele.
Da
Multumesc !!
Foarte bun
Bun bun
Foarte bune
Ce este pesmetul?
Poti amesteca oua,faina condimente si mustar si treci pieptul prin scest sos
Interesant