Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru

Felul principal
8 porții
Ușor
25 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chiftelute de vita cu parmezan


Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Se feliaza pieptul in felii de 1 cm.

    Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa.

    Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina.

    Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat.

    Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut, apoi se trece prin parmezan si prin pesmet pe ambele parti.

    Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte).
    Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

    Pofta buna!
    Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
11/12/2013

Foarte bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/09/2016

AAA+++-----Super

(0) (0) abuz
01/11/2014

Fb

(0) (0) abuz
26/02/2014

Foarte buna

(0) (0) abuz
19/02/2014

TOTUL ESTE MINUNAT DE GUSTOS IAR EU UNEORI PUN IN PESMET UN PIC DE BOIA DULCE SI LA PRAJIT SNITEL SAU PESTE DAT NUMAI PRIN FAINA CU BOIA DULCE , AU O CULOARE FOARTE APETISANTA , DE GUST NU MAI VORBIM CAT ESTE DE BUN . SI MAI VREAU SA SLABESC....! NUMAI ACUM. POFTA BUNA.!1

(0) (0) abuz
15/01/2014

Ça la mama acasa super bun!,,

(0) (0) abuz
08/07/2013

Excellent !!!

(0) (0) abuz
02/06/2013

Superb!!!!

(0) (0) abuz
07/05/2013

Am , sunt minunate

(0) (0) abuz
15/04/2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+