Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Chiftelute de vita cu parmezan
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Se feliaza pieptul in felii de 1 cm.
Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa.
Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina.
Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat.
Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut, apoi se trece prin parmezan si prin pesmet pe ambele parti.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte).
Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.
Pofta buna!
Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/02/2014
TOTUL ESTE MINUNAT DE GUSTOS IAR EU UNEORI PUN IN PESMET UN PIC DE BOIA DULCE SI LA PRAJIT SNITEL SAU PESTE DAT NUMAI PRIN FAINA CU BOIA DULCE , AU O CULOARE FOARTE APETISANTA , DE GUST NU MAI VORBIM CAT ESTE DE BUN . SI MAI VREAU SA SLABESC....! NUMAI ACUM. POFTA BUNA.!1