Speli pieptul de pui si il tai in 8 felii subtiri,pe care le bati usor,cu ciocanul de snitele,le sarezi si piperezi dupa gust Tai marunt patrunjelu.
Freci spuma untul,apoi incorporez treptat verdeata,sarea si piper dupa gust. Pui pasta pe o folie,in forma de baton lung si subtire, pe care il introduci in congelator pentru 20 minute. pesmetu,faina si ouale batute
Taiem batonul in bucatele mici.Asezam bastonasele de unt pe bucatile de carne si rulam. Trecem rulourile prin faina,apoi prin ouale batute si pesmet.Le prajesti intr-o tigaie mica in baia de ulei incins la foc mic.
Scoateti rulourile intr-un vas termorezistent,le acoperim si le pasrezi in cuptor,la cald,pina in momentul servirii.
Comentarii:
Foarte bine, mi-a esit la fel ca dumneavoastra
Untul nu se topeste la frigere
Bun bun
EXCELENT.
O reteta deosebit de apetisanta