Snitel kievskaia de pui cu cartofi prajiti la cuptor.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Speli pieptul de pui si il tai in 8 felii subtiri,pe care le bati usor,cu ciocanul de snitele,le sarezi si piperezi dupa gust Tai marunt patrunjelu.
- Freci spuma untul,apoi incorporez treptat verdeata,sarea si piper dupa gust.
Pui pasta pe o folie,in forma de baton lung si subtire,
pe care il introduci in congelator pentru 20 minute.
pesmetu,faina si ouale batute - Taiem batonul in bucatele mici.Asezam bastonasele de unt pe bucatile de carne si rulam. Trecem rulourile prin faina,apoi prin ouale batute si pesmet.Le prajesti intr-o tigaie mica in baia de ulei incins la foc mic.
- Scoateti rulourile intr-un vas termorezistent,le acoperim si le pasrezi in cuptor,la cald,pina in momentul servirii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: