Petitchef

Snitele de porc crocante

O mancare ce o putem servi atat ca fel principal, cat si ca aperitiv.

Felul principal
4 porții
10 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschiul de porc il portionam, batem snitelele si le condimentam. Fulgii de porumb ii punem intr-un vas si ii zdrobim cu o lingura de lemn (merg dati un pic si in blender); ouale le batem bine. Bucatile de carne le trecem prin faina, ou si apoi prin fulgii de porumb si le punem la prajit.
  • Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, scoatem snitelele pe un servetel pentru a scapa de surplusul de ulei.
  • Se pot servi calde, ca fel principal cu o garnitura de cartofi sau orez, dar si reci ca aperitiv.

    Pofta buna !


Poze

Snitele de porc crocante
Snitele de porc crocante - poza 2

Întrebări:




Comentarii (29):

09/09/2013

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/10/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Foarte bune . mereu ii fac sotului meu le adora :)

(0) (0) Abuz
02/08/2013

K

(0) (0) Abuz
03/05/2013

Sper sa fie bunnnn

(0) (0) Abuz
29/03/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
16/03/2013

Buna reteta!

(0) (0) Abuz
10/03/2013

Foarte buneeeee

(0) (0) Abuz
17/02/2013

F.f.f.ff. buneeeeeeeeeeee. BRAVO !

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)
Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Snitele cu nuca de cocos
Snitele cu nuca de cocos
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Snitele de vitel
Snitele de vitel
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Snitele
Snitele
4 / 5
Rețetă Snitele de curcan
Snitele de curcan
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitele din soia(de post)
Snitele din soia(de post)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează