Snitele de vinete umplute
Ingrediente
3
Preparare
Preparare1 oră
Gătire15 min
- Preparare: taiem vanata pe lungime in felii subtiri pe care le saram si le lasam circa 2 ore sa elimine toata apa.
Dupa 2 ore le stergem cu hartie de bucatarie si asezam pe fiecare felie de vanata o felie de sunca si una de branza supa care inchidem la jumatate. Dam fiecare felie prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.Le prajim in ulei ca pe snitele. Se pot servi cu felii de muschi tras prin unt. Pofta buna...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
anonymous
Bonisimooo
anonymous
Foarte bun si rapid, am incercat si eu si cu siguranta o sa mai fac! Multuemsc pt reteta!
anonymous
GUSTOS SI SIMPLU, multumim:)
anonymous
In poza aceste vinete se plieaza inainte de a fi date prin ou .
In reteta nu specifica acest lucru
anonymous
Delicios!!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Abia astept sa le fac.
anonymous
Foarte bun
anonymous
Fff buna