De aceasta data a folosit un piept de pui cu os destul de mare, pe care l-a spalat bine si a trecut la dezosarea acestuia.Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie transparenta.
Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cascaval, iar la sfarsit sunca presata, sunca de Praga, jambon sau ce aveti la indemana in frigider.
Se preseaza bine si aveti doua posibilitati pentru prajire;le impachetati gen rulou sau le prajiti ca pe snitelele clasice.
Se tavalesc foarte bine prin pesmet, se preseaza bine cu mana pe ambele parti, apoi se trec prin ou si din nou prin pesmet, dupa care se prajesc la foc mediu in ulei fierbinte pe ambele parti. Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Se pot coace si in cuptor,astfel putand fi consumate de cei care doresc sa manance sanatos .