Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: Pentru sos: 250 ml piure de rosii 1 ceapa mica 4 felii de bacon putin ulei de masline sare, piper frunze de busuioc Pentru snitele: 8 felii mari de...
Ingrediente: 4 bucati de snitel (vitel sau de porc) 1 kg de cartofi 2 cepe 200 ml. supa 1 lingurita de mustar 3-4 linguri de otet 5 linguri de ulei sare, piper...
Ingrediente: 500 g snitele de porc 150 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lingura faina 1 lingura unt 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 ou 2 linguri faina 2 linguri...
Cu totii stim ca snitelul este un preparat culinar facut dintr-o bucata de carne dezosata, fragezita, acoperita cu faina si data prin ou batut si pesmet, iar apoi prajita.
Ingrediente: pentru snitele: 8 bucati cotlet porc 2 oua faina pesmet sare, piper pentru sos 400 g ciuperci 200 ml vin 200 ml smantana doua cepe patrunjel verde...
Ingrediente: 500 g carne de porc slaba 1 cana orez 1 gogosar rosu patrunjel verde piper,sare 1 ceapa mare 2 oua 4 linguri faina,ulei 1 lingura pasta de rosii