Snitel de porc cu susan

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Spalam si curatam carnea de pielite, apoi o taiem felii nici foarte groase, nici prea subtiri, le batem pe o singura parte cu ciocanul pentru snitele.
- Le condimentam cu sare, piper, boia, cimbru si nucsoara si le lasam o ora cu condimentele pe ele.
- Batem oul cu un praf de sare, piper si boia, dupa care adaugam faina, pesmetul si susanul si omogenizam compozitia, daca iese prea groasa puneti un pic de apa.
- Dam feliile de carne prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins.
Le Prajim frumos pe ambele parti. - Le scoatem pe un servetel, pentru a absorbii surplusul de ulei.
- A servit alaturi de cartofi in crusta de mustar si susan si salata verde cu castraveti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O s-o incerc!
Punctează această reţetă