Snitel de porc cu susan

Snitel de porc cu susan
Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Spalam si curatam carnea de pielite, apoi o taiem felii nici foarte groase, nici prea subtiri, le batem pe o singura parte cu ciocanul pentru snitele.
  • Le condimentam cu sare, piper, boia, cimbru si nucsoara si le lasam o ora cu condimentele pe ele.
  • Batem oul cu un praf de sare, piper si boia, dupa care adaugam faina, pesmetul si susanul si omogenizam compozitia, daca iese prea groasa puneti un pic de apa.
  • Dam feliile de carne prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins.
    Le Prajim frumos pe ambele parti.
  • Le scoatem pe un servetel, pentru a absorbii surplusul de ulei.
  • A servit alaturi de cartofi in crusta de mustar si susan si salata verde cu castraveti.

Punctează această reţetă

pusikmeaPusikmea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O s-o incerc!

abuz