Snitel pane din muschiulet de porc!

O reteta rapida , si usor de facut , se poate servi atat cald cat si rece!
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
-
Camembert pané
-
Vinete pane în stil milanez, dar vegetariene - gătite la air fryer
-
Babybels pane în friteuza cu aer
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
Un muschiulet de porc il taiem feliute subtirele apoi le batem cu un ciocan de snitele.
Condimentam feliutele de muschiulet cu sare si piper.
Pregatim intr-o farfurie faina , intruna pesmetul cu susan si intr-un bol batem 2 oua si adaugam cardamomul
Incingem uleiul din friteusa la 170 grade C , dupa ce sa incins adaugam cateva snitele , nu prea multe sa aglomeram friteusa
Cand s-au rumenit si incep sa pluteasca in ulei le scoatem pe o farfurie pe care am asezat cateva servetele .In felul acesta vor absorbi uleiul din snitele
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!