Snitel de porc cu sos vanatoresc

Ingrediente
3
pentru snitele:
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Snitele:
Bucatile de cotlet batute cu ciocanul de carne, se condimenteaza cu sare si piper si se dau prin faina apoi prin ouale batute bine, apoi prin pesmet. - Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul . Se pastreaza la cald.
- Sosul:
Se incinge uleiul(4-5 linguri). Se adauga ceapa taiata julien. Se caleste 2 minute dupa care se adauga ciupercile tocate . Se calesc 10 minute apoi adaugam peste ele vinul. - Fierbem totul la foc mediu 5 minute si adaugam cuburile de vita diluate in 200 ml apa. Mai fierbem 10 minute si dregem totul cu smantana si patrunjelul verde tocat.
- Potrivim gustul de sare si piper. Servim snitelele acoperite de sos alaturi de un piure de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Super
anonymous
Nu se pot folosi cotletele intregi, ci doar bucati de cotlet? Cat de mari ar trebui sa fie?
Punctează această reţetă