Snitel de porc cu sos vanatoresc

Snitel de porc cu sos vanatoresc
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

3

pentru snitele:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Snitele:
    Bucatile de cotlet batute cu ciocanul de carne, se condimenteaza cu sare si piper si se dau prin faina apoi prin ouale batute bine, apoi prin pesmet.
  • Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul . Se pastreaza la cald.
  • Sosul:
    Se incinge uleiul(4-5 linguri). Se adauga ceapa taiata julien. Se caleste 2 minute dupa care se adauga ciupercile tocate . Se calesc 10 minute apoi adaugam peste ele vinul.
  • Fierbem totul la foc mediu 5 minute si adaugam cuburile de vita diluate in 200 ml apa. Mai fierbem 10 minute si dregem totul cu smantana si patrunjelul verde tocat.
  • Potrivim gustul de sare si piper. Servim snitelele acoperite de sos alaturi de un piure de cartofi.

Punctează această reţetă

gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Nu se pot folosi cotletele intregi, ci doar bucati de cotlet? Cat de mari ar trebui sa fie?

abuz