Snitele: Bucatile de cotlet batute cu ciocanul de carne, se condimenteaza cu sare si piper si se dau prin faina apoi prin ouale batute bine, apoi prin pesmet.
Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul . Se pastreaza la cald.
Sosul: Se incinge uleiul(4-5 linguri). Se adauga ceapa taiata julien. Se caleste 2 minute dupa care se adauga ciupercile tocate . Se calesc 10 minute apoi adaugam peste ele vinul.
Fierbem totul la foc mediu 5 minute si adaugam cuburile de vita diluate in 200 ml apa. Mai fierbem 10 minute si dregem totul cu smantana si patrunjelul verde tocat.
Potrivim gustul de sare si piper. Servim snitelele acoperite de sos alaturi de un piure de cartofi.
Comentarii:
Excelent
Super
Nu se pot folosi cotletele intregi, ci doar bucati de cotlet? Cat de mari ar trebui sa fie?