Curatam si spalam aripioarele, le asezam intr-o tava, condimentam, tocam usturoiul marunt, punem vinul si punem folie de aluminiu pe tava...facem cateva gaurele cu o scobitoare si introducem tava la cuptor cca 20 min... intre timp curatam cartofii ii punem la fiert in apa cu sare... dupa 20 min scoatem tava , luam folia si mai bagam la cuptor 10 min... cand sunt fierti cartofii, ii scurgem de apa, ii zdrobim si adaugam unt si lapte, mixam putin... servim aripioarele cu piureul si sosul de vin cu usturoi. Pofta buna!
Comentarii (25):
Mi-a placut cum a iesit! Super! :)
Foarte bun si rapid
Super bune
Excelent!!!
F. bun!
Delicioase
F.bun!
Excelenta reteta daca inlocuim aripioarele (pline de piele si oase) cu pulpe superioare dezpielitate.
Ușor de preparat, ușor de mâncat.
Super !