Aripioare in sos de vin si usturoi cu piure de cartofi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
28/05/2015

Mi-a placut cum a iesit! Super! :)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/01/2015

Foarte bun si rapid

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/08/2015

Super bune

(0) (0) abuz
16/01/2015

Excelent!!!

(0) (0) abuz
16/01/2015

F. bun!

(0) (0) abuz
16/01/2015

Delicioase

(0) (0) abuz
atena_p2014
atena_p2014, 16/01/2015

F.bun!

(0) (0) abuz
costi1960, 16/01/2015

Excelenta reteta daca inlocuim aripioarele (pline de piele si oase) cu pulpe superioare dezpielitate.

(1) (0) abuz
16/01/2015

Ușor de preparat, ușor de mâncat.

(0) (0) abuz
06/04/2014

Super !

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+