Aripioare glazurate si cartofi acordeon

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
- Spalam, taiem aripioarele. Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta.
Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mama pasta aia de urturoi in casa dupa aia o mincati nu e toxica????nu va temeti de ficatul dv?
anonymous
E proasta
anonymous
Foarte bun
anonymous
Jalnica ideea usturoiului la cuptor dar este ficatul dv
anonymous
Delicioasa
anonymous
Xxx

maria_m2013
SUPER!!!!MINUNATE BUCATE!
anonymous
Delicios !!!
anonymous
Cred ca e foarte bun
eu nu inteleg denumirea de timp de gatire. oare nu e vorba de timp de pregatire?
anonymous
Bun.
Punctează această reţetă