Spalam, taiem aripioarele. Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta. Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.
Comentarii (19):
Mama pasta aia de urturoi in casa dupa aia o mincati nu e toxica????nu va temeti de ficatul dv?
E proasta
Foarte bun
Jalnica ideea usturoiului la cuptor dar este ficatul dv
Delicioasa
Xxx
SUPER!!!!MINUNATE BUCATE!
Delicios !!!
Cred ca e foarte bun
eu nu inteleg denumirea de timp de gatire. oare nu e vorba de timp de pregatire?
Bun.