Aripioare glazurate si cartofi acordeon

Aripioare glazurate si cartofi acordeon
Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Spalam, taiem aripioarele. Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta.
    Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.

Punctează această reţetă

SSlowfoodcuisine

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Mama pasta aia de urturoi in casa dupa aia o mincati nu e toxica????nu va temeti de ficatul dv?

abuz

anonymous

E proasta

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Jalnica ideea usturoiului la cuptor dar este ficatul dv

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Xxx

abuz
maria_m2013

maria_m2013

SUPER!!!!MINUNATE BUCATE!

abuz

anonymous

Delicios !!!

abuz

anonymous

Cred ca e foarte bun
eu nu inteleg denumirea de timp de gatire. oare nu e vorba de timp de pregatire?

abuz

anonymous

Bun.

abuz
  • pagina 1 / 2