Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie.
  • Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana.
  • Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii.
  • Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez.
Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

07/12/2013

Foarte bun...incercati si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(0) (0) abuz
21/12/2012

Foarte buna! incercati si cu praz in loc de ceapa.

(0) (0) abuz