Aripioare la cuptor cu legume
Ingrediente
3
Preparare
Preparare10 min
Gătire35 min
- Preparare : spalam si stergem aripioarele, le frecam cu sare si pe punem la marinat in sosul facut din apa+vin+ulei+soia si verdeata si le lasam la rece o ora. Dupa aceea le asezam intr-un vas termorezistet si turnam sosul peste ele, asezonam cu piper, boia si verdeata si sunt gata pentru a lua drumul la cuptor.
Se pun la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute. Intre timp ne ocupam de legume, pregatim mazarea si ciupercile.
Le punem la foc cu o canita de apa si o lingura de ulei de masline, asezonate cu sare si piper. Nu am pus alte arome pentru ca ciupercile sunt foarte aromate si nu mai trebuie nimic in plus . Se combina foarte bine cu aripioarele crocante, este o masa foarte lejera dar plina de arome, am presarat peste el putin marar atat pentru decor cat si pentru aroma care imi place foarte mult.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Yamy yamy
anonymous
Daca nu avem ciuperci "forestiere", putem pune bureti, aica ciuperci de padure? Si, la urma urmei, champinioanele sunt ciuperci de cultura, nu "forestiere"!
anonymous
Interesanta si usoara

ciobanu_t2013
Ex
anonymous
Foarte gustos! FELICITARI
anonymous
Gustor şi sănătos!
anonymous
SIMPLU SI GUSTOS !
anonymous
Nu sunt deacord cu piparul
anonymous
O mincare usor de gatit si foarte aspectoasa !!!!
Punctează această reţetă