Aripioarele se spala se zvinta si se pun in iaurtul bine amestecat cu toate ingredientele. Se lasa la frigider citeva ore bune. Cind dorim sa-le pregatim,incingem cuptorul la maxim si pe o tava cu gratar sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava , se aseaza aripioarele de pui, care s-au marinat in iaurt cu condmente. Dupa ce le-am asezat pe gratar, peste fiecare aripioara se toarna cite 1ls marinada si se introduce in cuptorul preincins. Temperatura se reduce la 180°C si se lasa ca 15 min. , dupa care se intorc si se pune iarsi cite 1ls de marinada peste ele si se mai lasa ca 20 min. Dupa a doua tura de 20 min, se intorc iarasi si cuptorul se pune pe functiunea de GRILL si se lasa pina ce desupra prinde gradul de culoare dorit.
~Aripioarele de pui sint gata, atunci cind, daca cu 2 furculite incercam sa desprindem carnea de pe ele,acesta se desprinde usor,chiar cade. ~Daca cuptorul nu are functiunea de GRILL, atunci se mareste temepratura la maxim si se lasa ca aripioarele sa devina crocante si colorate cum dorim. ~Cum gusturile sint diferite, marinada se poate condimenta si cu alte mirodenii si condimente. ~Am servit cu garnitura de orez fier si legume congelate prajite rapid, cu 1 bucatica de unt si condimentate cu sare, piper si ceva usturoi.Dar se poate sevi cu ce doreste fiecare
Comentarii:
Ce inseamna coreander?in limba ramana stiu ca se spune coriandru,daca am dedus bine semnificatia..
Delicios
Daca nu ai arde aripioarele ar fi mai bine si nu te-ai imbolnavi de cancer
O sa o incerc maine
Fffff buna
F