Ingrediente: un piept de pui dezosat un morcov potrivit un cartof mare 2 catei de usturoi un ou 3-4 linguri pesmet patrunjel marar o lingura bulion condimente
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ulei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: O bucata carne frageda de vitel Condimente diverse Cateva frunze de dafin 1 lingurita mustar 1 morcov zdravan ras ½ kg rosii coapte 1 lingura...
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.