Chiftelute cu marar, piure si salata de sfecla

Chiftelute cu marar, piure si salata de sfecla
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Pentru chiftele:

Pentru piure:

Pentru salata:

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel.

    Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am scurs excesul de apa si i-am pasat. I-am amestecat cu unt, lapte si sare.

    Sfecla rosie am copt-o, am curatat-o de coaja si am dat-o pe razatoare. Am ras si morcovul crud. Am amestecat salata cu putin ulei, otet si sare.

    Am servit chiftelutele cu piure si salata.

    O masa delicioasa!
DDanutzabunutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

07 Sept.2013 - Chiftelutele sunt foarte gustoase dar sunt prajite si nu sunt sanatoase. Compozitia se poate pune intr-o tava rotunda de tefal si se coace la cuptor.. Eu asa procedez cand doresc "CHIFTELUTE" In rest, poate fi piure si salata. O seara buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Boiereascä, cromaticä, gustoasä.

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Sfecla rosie....sufletul meu...:)

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Delicios!!!

abuz

anonymous

Da fff bune dar piftelutele la cuptor

abuz

anonymous

Exelente chiftelute

abuz

anonymous

Bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz
  • pagina 1 / 3