Carnea se toaca. Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama. Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata. Se amesteca apoi toate ingredientele. Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper, boia ,condiment de chiftele.
In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet. Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute pe care le prajim in ulei incins.
Servim cu piure de cartofi. Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat.
Nici macar un copil mofturos nu le poate refuza! :)
Comentarii (37):
Foarte bune
Comentariul tău:acum gatesc, abia astept sa decorez platoul :)
Eu unul nu am pus ulei si nici condimente .
Foarte bun!
Excelenta!
Maine fac si eu aceasta reteta !!!
Foarte bune aspectuoase si usor de pregatit
Abia astept sa mananc asa ceva .
Felicitari cind este o reteta buna merita incercata
Fara vegeta si condiment pentru piftelute cred ca ar merge si coapte la cuptor nu prajite in ulei mult