Piure de legume cu galbenus

Piure de legume cu galbenus
Felul principal
Foarte ușor
1 oră
39 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.55 (0.09€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se curata legumele de coaja si se tai rondele.Se fierb in 3 parti apa fata de cantitatea de legume.Separat fierbem oul in coaja bine de tot sa fie tare.Apoi se scoate galbenusul cu grija sa nu luam si albus.
  • Se sfarama bine si se amesteca cu piureul de legume obtinut din pasarea legumelor fierte si strecurate.Se mai picura si din zeama de la legume dacae prea gros.Se serveste caldut.Zeama o puteti pastra strecurata sa i-o dati in biberon separat.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 39Kcal
  • Carbo: 5.7g
  • Grăsimi: 0.9g
  • Grăsimi sat.: 0.2g
  • Proteine: 1.6g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 0.9g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (43g)
EEpurasha2bb

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: