Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii

Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.
  • Spalam si cartofii si ii taiem felii.
  • Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.
  • Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.
  • Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit. La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.
  • Servim cu salata de cruditati.
pusikmeaPusikmea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/03/2014

Este delicioasa

(0) (0) abuz
09/06/2013

Mai multa culoare

(0) (0) abuz
15/01/2013

Este prima oara cand fac aceasta reteta si pot sa spun ca este delicioasa si foarte usor de facut.incercati si nu ve-ti regreta

(0) (0) abuz