-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete sosuri
-
Friptura cu sos
-
Friptură cu sos de roșii
-
Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii
Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii
Preparare
-
Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.
-
Spalam si cartofii si ii taiem felii.
-
Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.
-
Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.
-
Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit. La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.
-
Servim cu salata de cruditati.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este delicioasa
Mai multa culoare
Este prima oara cand fac aceasta reteta si pot sa spun ca este delicioasa si foarte usor de facut.incercati si nu ve-ti regreta