Noua celor de la Petitchef, ne place friptura de duminica combinata cu felii de bacon si Emmental pentru a forma o friptura Orloff! O reteta atat de usoara si de reconfortanta, pe care intreaga familie o va iubi :-)
Reteta în fotografii si text ↓
Umplutura : Spalati si taiati salota si ciupercile, in cubulete. Opriti cateva bucati de ciuperci. Tocati patrunjelul. Caliti salota intr-un strop de ulei de masline pentru cateva minute.
Adugati ciupercile si sotati cateva minute. Adaugati pătrunjelul, amestecati si lasati deoparte.
Taiati cotletul in felii fara a merge pana la capat. Umplem intre feliile taiate cu umplutura de ciuperci. Asezati feliile de Emmental si bacon intre feliile de cotlet.
Legati friptura cu o sfoara si faceti un nod. Ungeti cu ulei vas de copt si puneti friptura in el. Adaugati restul de umplutura de ciuperci, ciupercile ramase, taiate si salotele curatate,
Se toarna deasupra un strop de ulei de masline. Se pune sare si piper si se baga la cuptor pentru 50 de minute la 180° C.
Scoateti din cuptor cand este gata, adaugati cateva frunze de patrunjel proaspat.