Friptura orloff
Noua celor de la Petitchef, ne place friptura de duminica combinata cu felii de bacon si Emmental pentru a forma o friptura Orloff! O reteta atat de usoara si de reconfortanta, pe care intreaga familie o va iubi :-) Reteta în fotografii si text ↓
Ingrediente
Umplutura:
Materiale
- sfoara
Rețete inrudite
-
Friptură de tofu super ușoară pentru o masă vegetariană
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
-
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Preparare
Umplutura :
Spalati si taiati salota si ciupercile, in cubulete. Opriti cateva bucati de ciuperci. Tocati patrunjelul. Caliti salota intr-un strop de ulei de masline pentru cateva minute.Adugati ciupercile si sotati cateva minute. Adaugati pătrunjelul, amestecati si lasati deoparte.
Taiati cotletul in felii fara a merge pana la capat. Umplem intre feliile taiate cu umplutura de ciuperci. Asezati feliile de Emmental si bacon intre feliile de cotlet.
Legati friptura cu o sfoara si faceti un nod. Ungeti cu ulei vas de copt si puneti friptura in el. Adaugati restul de umplutura de ciuperci, ciupercile ramase, taiate si salotele curatate,
Se toarna deasupra un strop de ulei de masline. Se pune sare si piper si se baga la cuptor pentru 50 de minute la 180° C.
Scoateti din cuptor cand este gata, adaugati cateva frunze de patrunjel proaspat.
Echipamente de gătit
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Citeste cu atentie rereta! Scrie clar "opriti cateva ciuperci " ,nu "opariti"! Reteta este ok, nicidecum o aberatie! Combinatia carne+braza+ciuperci +salota este excelenta. Poti folosi atat ceafa cat si cotlet Doar incearca si nu vei regreta!!
1) nu e cotlet, este ceafa ce e in poza
2) nu a legat nimic cu sfoara
3) reteta nu e coerenta , opariti cateva ciuperci??? de ce ? Ce faci cu ele mai departe? Restul sunt taiate cu ceapa impreuna ( folosesti cuvinte noi- salota- dar reteta e copiata fals si facuta altfel decat e scrisa)
4) Va rog nu mai postati aberatii!!!!