Petitchef

Friptura Innabusita In Sos De Patrunjel

Felul principal
8 porții
1 h 15 m
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru sos:

Preparare

  • Carnea se spala bine, se portioneaza si se pune intr-o tava pentru cuptor. Se pune o lingura de ulei. Se adauga 250 ml de apa.Se adauga sare dupa gust si o boare de condimente pentru gratar. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit, la foc iute.
  • Aceste condimente - ma refer la cele din comert, contin si sare, deci atentie cata sare puneti. Personal folosesc un amestec de condimente preparat in casa, dar in care nu pun sare. Se verifica daca este carnea patrunsa si se mai completeteaza cu apa CALDA, daca este nevoie. Timp de preparare 50 - 60 de minute.
  • Puneti uleiul intr-o tigaie larga. Adaugati usturoiul si lasati sa se rumeneasca putin. Indepartati usturoiul cu o spumiera. Adaugati si celelalte ingrediente, in afara de stafide. Adaugati 250 ml apa si lasti sa fiarba, la foc mic, fara capac. Amestecati sa nu se prinda. Cand a scazut adaugati stafidele. Lasati sa mai fiarba cateva minute.
  • Se serveste cu spaghete sau cartofi natur peste care s-a turnat sosul, alaturi de o salata de cruditati. Stropiti cu suc de lamaie.


Poze

Friptura Innabusita In Sos De Patrunjel
Friptura Innabusita In Sos De Patrunjel - poza 2
Friptura Innabusita In Sos De Patrunjel - poza 3
Friptura Innabusita In Sos De Patrunjel - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează