Friptura pe pat de legume

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire2 min
- Legumele se curata se taie felii si se pun in tava, in care in prealabil am turnat putin ulei.
- Peste legume se aseaza carnea condimentata si carnatul. Se adauga aproximativ 200 ml apa.
- Se da la cuptor la foc mic se lasa aproximativ 2 ore la cuptor din cand in cand intoracem carnea de pe o parte pe alta si stropim cu sosul format.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
L
Lixandra,
20/01/2019
Am gatit aceasta reteta in SUA , am avut cotlet dezosat si niste carnati cat de cat asemanatori cu ai nostri pentru ca aici sunt total diferiti . Am folosit o cratita mai mare cu capac de sticla si am lasat-o acoperita la cuptor pe tot parcursul gatitului doar mai intorcand carnea din cand in cand . A iesit foarte frageda si legumele i-au dat un gust deosebit (nu am avut radacina de patrunjel , aici nu exista) , am pus langa ea piure de cartofi si un mix de salata , a fost excelenta , multumesc !
am gătit această rețetă