Am gatit aceasta reteta in SUA , am avut cotlet dezosat si niste carnati cat de cat asemanatori cu ai nostri pentru ca aici sunt total diferiti . Am folosit o cratita mai mare cu capac de sticla si am lasat-o acoperita la cuptor pe tot parcursul gatitului doar mai intorcand carnea din cand in cand . A iesit foarte frageda si legumele i-au dat un gust deosebit (nu am avut radacina de patrunjel , aici nu exista) , am pus langa ea piure de cartofi si un mix de salata , a fost excelenta , multumesc !
Comentarii:
Am gatit aceasta reteta in SUA , am avut cotlet dezosat si niste carnati cat de cat asemanatori cu ai nostri pentru ca aici sunt total diferiti . Am folosit o cratita mai mare cu capac de sticla si am lasat-o acoperita la cuptor pe tot parcursul gatitului doar mai intorcand carnea din cand in cand . A iesit foarte frageda si legumele i-au dat un gust deosebit (nu am avut radacina de patrunjel , aici nu exista) , am pus langa ea piure de cartofi si un mix de salata , a fost excelenta , multumesc !
O reteta delicioasa pofta buna,