Cotlet de porc in crusta de condimente
Ingrediente
3
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
- Pentru crusta de condimente am pisat in mojar niste sare de mare, un trio de piper rosu, negru si verde si fulgi de ardei iute, la care am adaugat un amestec gata pisat din usturoi si ardei iute.
Am invelit bine bucata de cotlet dezosat in acest amestec si am bagat tava, acoperita cu folie de aluminiu, la cuptor, la foc mediu spre mic, pentru 35 de minute.
Dupa cele 35 de minute am scos carnea si am crestat-o in felii, ca sa se patrunda bine la mijloc.
Am mai dat la cuptor pentru 15 minute et voila!
BON APPETIT!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cotletul la cuptor il dau bucuros pe o friptura la gratar, nu exista comparatie!
am gătit această rețetă
anonymous
Un preparat f gustos!
am gătit această rețetă
anonymous
3
anonymous
Am preparat si eu aceasta reteta si e delicioasa
anonymous
Bun
anonymous
Mm
anonymous
Gustos!!!
anonymous
F.bun
anonymous
Si alt lichid inafara de ulei?
anonymous
Arata f bine si cred ca este deliciosa