Cotlet de porc in crusta de condimente

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Pentru crusta de condimente am pisat in mojar niste sare de mare, un trio de piper rosu, negru si verde si fulgi de ardei iute, la care am adaugat un amestec gata pisat din usturoi si ardei iute.
    Am invelit bine bucata de cotlet dezosat in acest amestec si am bagat tava, acoperita cu folie de aluminiu, la cuptor, la foc mediu spre mic, pentru 35 de minute.
    Dupa cele 35 de minute am scos carnea si am crestat-o in felii, ca sa se patrunda bine la mijloc.
    Am mai dat la cuptor pentru 15 minute et voila!
    BON APPETIT!
MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cotletul la cuptor il dau bucuros pe o friptura la gratar, nu exista comparatie!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Un preparat f gustos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

3

abuz

anonymous

Am preparat si eu aceasta reteta si e delicioasa

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Mm

abuz

anonymous

Gustos!!!

abuz

anonymous

F.bun

abuz

anonymous

Si alt lichid inafara de ulei?

abuz

anonymous

Arata f bine si cred ca este deliciosa

abuz
  • pagina 1 / 2