Petitchef

Cotlet de porc in crusta de condimente

Felul principal
3 porții
10 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Pentru crusta de condimente am pisat in mojar niste sare de mare, un trio de piper rosu, negru si verde si fulgi de ardei iute, la care am adaugat un amestec gata pisat din usturoi si ardei iute.
    Am invelit bine bucata de cotlet dezosat in acest amestec si am bagat tava, acoperita cu folie de aluminiu, la cuptor, la foc mediu spre mic, pentru 35 de minute.
    Dupa cele 35 de minute am scos carnea si am crestat-o in felii, ca sa se patrunda bine la mijloc.
    Am mai dat la cuptor pentru 15 minute et voila!
    BON APPETIT!


Poze

Cotlet de porc in crusta de condimente
Cotlet de porc in crusta de condimente - poza 2
Cotlet de porc in crusta de condimente - poza 3

Întrebări:




Comentarii (12):

03/03/2016

Cotletul la cuptor il dau bucuros pe o friptura la gratar, nu exista comparatie!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/08/2013

Un preparat f gustos!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/11/2012

3

(0) (0) Abuz
19/07/2012

Am preparat si eu aceasta reteta si e delicioasa

(0) (0) Abuz
19/07/2012

Bun

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Mm

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Gustos!!!

(0) (0) Abuz
18/07/2012

F.bun

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Si alt lichid inafara de ulei?

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Arata f bine si cred ca este deliciosa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează